2010 m. birželio 14 d., pirmadienis

Kvietimas padėti daiktais per sistemą www.pagalbadaiktais.lt

Vos prieš keletą mėnesių startavęs labdaros projektas pagalbadaiktais.lt jau padėjo daugybei žmonių. Sparčiai augantis gerumo tinklas jungia tiek galinčius suteikti paramą daiktais ar paslaugomis tiek ir tuos, kuriems reikalinga parama. Na, o dabar padėti sunkiau besiverčiantiems žmonės bus dar lengviau, nes prie projekto prisijungė bendrovė „Skubios siuntos“. Ši siuntų kompanija padės dovanotiems daiktams nemokamai nukeliauti į kitus Lietuvos miestus.
Pagalbadaiktais.lt - prie tokio pavadinimo tinklalapio prisijungę žmonės jau daugiau nei mėnesį gali padovanoti tiek naujus, tiek naudotus daiktus ar net paslaugas tiems, kam to labiausiai reikia. Žmonių gerumo dėka nuo šio projekto pradžios jau įvyko daugiau nei šimtas trisdešimt dovanojimų, kurie palengvino gyvenimą ne vienam materialinės gerovės stokojančiam asmeniui. Tiesa, laukiančiųjų paramos skaičius sparčiai auga ir šiuo metu jau viršija 500.

„Jei Jūsų namuose yra daiktas, kuris nenaudojamas ar planuojamas pakeisti nauju – puiki proga pagalvoti apie projektą pagalbadaiktais.lt“, - sako vienas iš šio projekto iniciatorių Tadas Langaitis. Anot jo, net ir menkiausias daiktas gali būti labai naudingas. „Nėra nevertingų daiktų. Tai, kas vieniems atrodo nereikalinga, kitiems – tikras išsigelbėjimas, galintis palengvinti ne tik buitį, bet ir gyvenimą“, - sako jis.

Nuo šiol dovanoti ir gauti pagalbą bus dar paprasčiau, nes net į 11 šalies miestų daiktus bus galima siųti visiškai nemokamai. Prie geros valios projekto pagalbadaiktais.lt prisijungė spartieji siuntų pervežėjai – bendrovė „Skubios siuntos“. Ši siuntų kompanija padės dovanotiems daiktams nemokamai nukeliauti į kitus Lietuvos miestus. Pagalbadaiktais.lt organizatoriai tikisi, kad tai supaprastins ir pagreitins daiktų perdavimo procesą.

„Skubios siuntos“ nemokamai daiktus gabens į šiuos miestus: Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Panevėžį, Šiaulius, Alytų, Tauragę, Mažeikius, Marijampolę, Uteną, Ukmergę. Belieka tik išrinkti daiktą ir nuvežti jį į artimiausią „Skubių siuntų“ skyrių.

Pagalbadaiktais.lt informacija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą