2011 m. kovo 16 d., trečiadienis

Pirmosios maisto produktų siuntos labdaros organizacijų sandėlius pasieks balandžio pirmosiomis dienomis (atnaujinta)

     Informuojame, kad šiandien, t.y. kovo 16 d. VĮ Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūra, gavusi Viešųjų pirkimų tarnybos prie Ūkio ministerijos sprendimą vykdant atvirąjį konkursą „Tiekėjams atrinkti dėl maisto produktų iš intervencinių atsargų tiekimo labiausiai nepasiturintiems asmenims“, tęsia pirkimo procedūras ir artimiausiomis dienomis sudarys maisto produktų tiekimo sutartis su konkursą laimujusiais maisto produktų tiekėjais.
     Kadangi maisto produktams pagaminti reikalingas tam tikras laikas, planuojama, kad labdaros organizacijų sandėlius pirmosios maisto produktų siuntos pasieks pirmosiomis balandžio dienomis. (Šaltinis: http://www.litfood.lt/Lists/News/DispForm.aspx?ID=162&Source=http%3A%2F%2Fwww%2Elitfood%2Elt%2Fdefault%2Easpx).
     Kai tik turėsime papildomos informacijos apie sudarytus maisto produktų tiekimo grafikus, jų asortimentą ir kiekius vienam asmeniui, informuosime papildomai.
     Taip pat visą informaciją, susijusią su MIATLNA programa galite rasti VĮ Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūros tinklapyje www.litfood.lt, dešinėje pusėje pasirinkę skiltį „Pagalba maisto produktais“.

     2011 m. balandžio mėnesį paramai maistu gauti, sąrašuose įrašyti 56816 asmenys, gyvenantys Vilkaviškio vyskupijos Caritas aptarnaujamoje teritorijoje:
     Alytaus r. sav. - 7916;
     Birštono sav. - 748;
     Prienų r. sav.; 7326;
     Kalvarijos sav. - 3190;
     Kazlų Rūdos sav. - 3636;
     Marijampolės sav. - 7259;
     Vilkaviškio r. sav. - 10677;
     Lazdijų r. sav. - 5353;
     Šakių r. sav. - 7323;
     Kauno r. sav. (12-a sen.) - 3388.

Vilkaviškio vyskupijos Caritas informacija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą